Brievenbusdoos

Een brievenboos past door de brievenbus. Dat is natuurlijk wel zo prettig bij het verzenden van een pakketje (direct mailing). Als de doos te groot is, moet het pakket aan de deur bezorgd worden. Niet iedereen is altijd thuis. Het zorgt voor oponthoud en ergernis. Als het even kan, dan stuurt u uw producten dus in een brievenbusdoos. Hier leest u over de mogelijkheden bij Verzenddoosje.nl.

Verzenddoosje heeft brievenbusdozen in zes verschillende maten. U kunt kiezen voor een vierkante brievenbusdoos, of voor uiteenlopende rechthoekige brievenbusdoosjes in verschillende handige papiermaten (A4, A5, A6, variaties). Al deze dozen kunnen gemakkelijk door de brievenbus van uw klanten heen. Bezorging gaat dus probleemloos. Dat waardeert de ontvanger zeer en heeft een positieve invloed op de uitstraling van uw bedrijf. En het scheelt portokosten!

Brievenbusdozen bedrukken

De zekerheid dat de verpakkingsdozen die u bij ons bestelt door de brievenbus passen is maar een deel van de service van Verzenddoosje.nl. Om echt goed voor de dag te komen moet uw verpakkingsdoosje er natuurlijk ook mooi uitzien. Daarom kunt u al onze brievenbusdozen voorzien van een persoonlijk design. Daarvoor kunt u een stansmestekening downloaden, met daarop de precieze vorm van het doosje.

Ontwerpt u uw brievenbusdoos zelf, of laat u dit door een professoioneel reclamebureau doen? Dat is aan u. Wij leveren de stansmestekening, uw heeft de vrije hand in het ontwerp. Als u uw ontwerp naar ons toestuurt zullen wij op basis daarvan doosjes bedrukken. De brievenbusdoosjes worden in full colour gedrukt en professioneel gevernist. Kwaliteit is belangrijk.

Brievenbusdoos bestellen

Brievenbusdozen bestellen is eenvoudig via onze webwinkel. Een groot voordeel van onze manier van werken is dat u de dozen ook in een kleine oplage van 250 stuks kunt bestellen. Dat is voordelig als u een relatief kleine organisatie bent, maar is bijvoorbeeld ook handig als u een nabestelling doet, of voor een eenmalige actie een ander formaat brievenbusdozen nodig heeft. Verzenddoosje.nl denkt graag met u mee.