Dozen bestellen

Online dozen bestellen is de laatste jaren steeds algemener geworden. Dat heeft veel te maken met de opkomst van webwinkels. Pakketjes versturen is steeds alledaagser geworden. Bij Verzenddoosje.nl kunt u doosjes bestellen en laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Lees hier meer over de mogelijkheden van onze website en over de voordelen van doosjes bestellen bij Verzenddoosje.nl.

Dozen bestellen is vooral interessant voor ondernemingen en organisaties. U kunt de dozen gebruiken voor direct mailing van reclame of aanbiedingen, maar ook voor het verzenden van bestellingen die uw klanten hebben gedaan. Dozen die door de brievenbus passen en een herkenbaar design hebben zijn commercieel natuurlijk erg interessant. U kunt uw bedrijf zo op een goede manier onder de aandacht brengen.

Dozen kopen bij Verzenddoosje

Het voordeel van dozen kopen bij Verzenddoosje.nl is onze complete service: wij kunnen uw persoonlijk ontworpen design op de doosjes bedrukken, wij bieden ook kleine oplagen doosjes aan, wij staan open voor ideeën van u en kunnen de dozen helemaal op maat maken. Gaat u dozen bestellen, lees dan goed door wat de mogelijkheden van Verzenddoosje.nl zijn. Zo haalt u al het mogelijke uit uw verzending!

Service op maat is prettig, maar wij vinden het ook belangrijk dat u snel kunt bestellen. Daarom bieden wij zes standaardmaten aan. De ervaring leert dat mensen meestal dozen bestellen in deze standaardmaten. Voor deze dozen zijn er stansmestekeningen beschikbaar, die de basis zijn van een goed design: kies de kleuren die u op uw doosje wil hebben, laat ons uw logo zien, kies voor ’n mooi ontwerp. Wie bij ons dozen bestelt, houdt alles zelf onder controle!

Doosjes bestellen in kleine oplage

Doosjes bestellen is voor veel bedrijven een behoorlijke onderneming, omdat oplagen van enkele duizenden doosjes veel ruimte in beslag nemen en ook best kostbaar zijn. Bij Verzenddoosje.nl vinden we het belangrijk dat u ook in kleine oplagen doosjes kunt bestellen. Bij ons begint dat al vanaf 250 stuks. U kiest uw maat, uw ontwerp, het aantal doosjes wat u nodig heeft, alles. Verzenddoosje.nl blijft met u meedenken.

Dozen bestellen, natuurlijk doet ook u dat bij Verzenddoosje.nl. De klanten die u voorgingen zijn onze referentie. Bestel op de site of laat een persoonlijke offerte opmaken, dan ervaart u vanzelf hoe wij meedenken en behulpzaam zijn bij het bereiken van het beste eindresultaat. Wij willen dat dozen bestellen voor u gemakkelijk en plezierig is. U houdt alles in de hand, wij zorgen voor resultaat!