Dozen op maat

Bent u op zoek naar handige dozen op maat? Bij Verzenddoosje vindt u zes maten doosjes, ideaal voor de verzending van pakketten. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om dozen op maat te laten maken, daarvoor kunt u een offerte laten opmaken. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden bij Verzenddoosje.nl.

Goede direct mailing is klantgericht en passend. Doosjes op maat zijn dus belangrijk om een goede, professionele indruk te maken op uw klanten. Maar de juiste maat is natuurlijk niet genoeg. Ook een goed design is van belang. Daarmee maakt u al meteen een indruk op klanten, ze zien uw design op de deurmat liggen en herkennen uw bedrijf. Verzenddoosjes kan uw doosjes bedrukken op basis van uw eigen ontwerp. Dat is service op maat!

Verzenddozen in zes maten

Standaardmaten zijn natuurlijk wel zo gemakkelijk. Bij Verzenddoosje gebruiken we een zestal standaardmaten. Als u toch iets anders wilt, kunt u een offerte opsturen, zodat we de dozen precies op maat maken. Meestal voldoen de zes standaardmaten echter prima. We gebruiken de volgende maten voor onze doosjes:

Het eerste doosje, de SQ145, is vierkant, de andere hebben rechthoekige formaten. Voor het kiezen van een mooie bedrukking maakt dat natuurlijk veel uit. Daarom kiest u bij Verzenddoosje eerst de maat van de dozen. Vervolgens kunt u een stansmestekening downloaden met daarop de vorm van uw doosje. Hier kunt u dan een ontwerp voor kiezen. Zo haalt u het optimale resultaat uit uw doos op maat.

Doos op maat laten maken

Een echte doos op maat is natuurlijk nog preciezer op uw voorkeuren afgestemd. U kunt met ons contact opnemen en uitleggen welke maat u ideaal lijkt voor een verpakkingsdoos. Op basis daarvan kunnen wij dan een nieuwe stansmestekening maken, die u dan kunt voorzien van een ontwerp naar keuze. De dozen op maat worden dan van begin tot eind door u bedacht en ontworpen. U kunt uw klanten dan precies sturen wat u in uw hoofd heeft.