Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over Verzenddoosje.nl? Wij geven u graag antwoord. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen, maar er is een goede kans dat iemand anders al dezelfde vraag heeft gesteld. Op deze pagina leest u antwoorden op vragen die ons veel gesteld worden. Op die manier heeft u ook snel een helder beeld van wat wij allemaal doen.

Wat kost een verzenddoosje

De prijs van een verzenddoosje is afhankelijk van het aantal doosjes dat u bestelt en het formaat. U kunt verzenddoosjes bestellen vanaf 250 stuks. Meer informatie vindt hier.

Hoe plaats ik een bestelling?

U kunt uw eigen Verzenddoosje ontwerpen door de stansmestekening te downloaden. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen en uw eigen ontwerp mailen naar info@velpa.nl. Het is ook mogelijk om uw bestelling telefonisch door te geven via 0575 74 32 30.

Kan iemand mij helpen met de vormgeving van mijn verzenddoosje?

Jazeker. Wij kunnen op basis van uw specifieke wensen een eenvoudig persoonlijk ontwerp voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Indien u uw eigen reclamebureau hiervoor wilt inschakelen, laat hen dan op basis van onze mestekeningen (PDF) het bestand opmaken. Uw bestand kunt u vervolgens naar ons toesturen per e-mail.

Hoe worden de doosjes geleverd?

De doosjes wordt plat gevouwen, handzaam in dozen verpakt. Na het uitvouwen is de doos direct klaar om te gebruiken. U hoeft de doos dus niet te plakken. De boven- en onderkant van de doos worden door middel van een insteekklep afgesloten.

Waar wordt de doos bezorgd?

Wij bezorgen vooralsnog enkel in Nederland. Genoemde prijzen zijn inclusief bezorgkosten op één adres. In overleg kan ook buiten Nederland worden geleverd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen jullie ook de fulfilment verzorgen?

Ook dat is mogelijk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het insteken van 1 of 2 aangeleverde artikelen en de ter post bezorging (portkosten excl.) voor u verzorgen. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. Op basis van uw budget en voorkeur, maken we graag een passend voorstel.

Kan ik ook doosjes bestellen in andere formaten dan die op de website worden weergegeven?

Ja dat kan. Deze worden dan speciaal op maat voor u gemaakt. Geef uw wensen door via info@velpa.nl, via onze contactpagina of 0575 74 32 30.

Wat is de levertijd van de verzenddoosjes?

De doosjes worden, vanaf het ontvangen van het ontwerp, binnen ongeveer 10 werkdagen geleverd.