Kartonnen dozen

Kartonnen dozen hebben veel voordelen. Ze zijn licht, kunnen makkelijk gevouwen worden en zijn een relatief kleine belasting voor het milieu. Het verbaast dan ook niet dat veel organisaties ervoor kiezen voor hun verpakkingsdozen karton als materiaal te nemen. Ook bij Verzenddoosje.nl kunt u kartonnen dozen bestellen, in handzame formaten en met unieke design-mogelijkheden.

De kartonnen dozen van Verzenddoosje.nl bestaan in zes standaardformaten, allemaal geschikt voor levering door de brievenbus. Daarnaast is het mogelijk om dozen op maat te laten maken, dan werken we samen aan een ideale oplossing voor uw organisatie. Met kartonnen doosjes kun je veel kanten op. Voor ons heel belangrijk is het uiterlijk van de doosjes. Op welke manier wilt u uw onderneming onder de aandacht brengen?

Verpakkingsdozen bedrukken

De kartonnen verpakkingsdozen die u bestelt bij Verzenddoosje.nl laten wij helemaal bedrukken volgens uw eigen ontwerp. Met behulp van de stansmestekening die u van ons krijgt toegestuurd kunt u een passend ontwerp creëren voor het verpakkingsdoosje. Dit kunt u natuurlijk ook laten doen door een professioneel reclame- of ontwerpbureau. Wij zorgen voor de goede afwerking van het doosje.

Hoe de kartonnen dozen er uit komen te zien, dat is echt uw keuze. Wij vinden het belangrijk dat u uw organisatie voor het voetlicht kunt brengen op een manier die u zelf prettig en passend vindt. Onze verantwoordelijkheid is het eindresultaten. De kleuren moeten goed uitkomen, de tekening moet mooi op het doosje staan. Het karton moet licht en stevig zijn. Perfectionistisch in verpakkingsdozen, dat is Verzenddoosje.nl!

Kartonnen dozen bestellen

Kartonnen dozen bestellen, online bij Verzenddoosje.nl – kies uit één van de zes standaardmaten, of vraag om een offerte en laat een doos op maat maken. Ideaal bij direct mailing. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw ideeën. Wilt u eerst meer zien van wat wij doen? Kijkt u gerust verder op onze website, daar vindt u referenties en voorbeelden. Verzenddoosje.nl maakt van kartonnen dozen echt iets moois!